dinsdag 17 februari 2009

PV 2 C te Herentals

Dit was het Limburgs kampioenschap voor onze C gymnasten. Deze keer namen ze alle 3 deel.

Als eerste mocht Kay haar wedstrijd turnen. Ze sprong alle reeksen door, maar spijtig genoeg liet de afwerking het een beetje afweten. Tot haar grote verbazing en tot grote vreugde bij onze werd ze ook nog eens LIMBURGS KAMPIOEN!!! Goed gedaan Kay!!!

Namiddag kwamen Lore en Melisa in actie. Deze wedstrijd heb ik ook niet gezien, maar ik kreeg 's avonds wel een verslagje te horen van Karlin, die toch wel heel tevreden was.
Lore sprong een mooie wedstrijd, al kreeg ze voor een reeks wat te weinig punten. Uiteindelijk werd ze 4e van Limburg EN heeft ze een selectie voor het Vlaams kampioenschap binnen!!!
Hierbij staat de teller voor het Vlaams kampioenschap op 5 gymnasten!!!
Melisa heeft ons ook weer verrast. Haar reeksen lukten al wat beter dan vorige keer en dit zag je ook aan de punten!! Ze eindigde in totaal met een vol punt meer dan vorige keer! Melisa eindigde 8e van Limburg wat dus ook zeker niet slecht is!

Op deze wedstrijd is er wel weer gefilmd geweest en zijn er ook foto's getrokken, maar ook hier nog eventjes geduld want deze filmpjes moeten nog gemonteerd worden!

Geen opmerkingen: