woensdag 2 februari 2011

Verslagje PV 1 Iman, Cheyenne, Morgane, Dylan, Selin en Lore

Zo de eerste PV's voor alle niveaus zijn achter de rug, tijd om een verslagje te schrijven, foto's te updaten en uitslagen toe te voegen.

We beginnen bij onze D'kes Iman, Morgane en Cheyenne
Voor Iman was de doelstelling haar selectie voor de finale halen, voor Morgane en Cheyenne (die beide met hun polsen sukkelden) was de doelstelling alle reeksen doorspringen.
Alle 3 hebben ze hun doelstelling gehaald.
Iman sprong 3 mooie reeksen (rondat flik flik, rondat flik flik flik, rondat flik salto) met als kers op de taart een super hoge en mooie salto en haar punten voor de finale!!!
Volgende keer gaan we voor 3 reeksen op 10 (salto rondat flik komt in de plaats van rondat flik flik), maar dan zal er nog hard getraind moeten worden!
Morgane sprong ook 3 mooie reeksen, maar om haar polsen te sparen hebben we niet meer op de rondat 3 flikken kunnen oefenen en was ze genoodzaakt om iets makkelijkere reeksen te springen.
Maar ook zij heeft haar best gedaan en mag tevreden zijn over haar reeksen (rondat rondat wiel, rondat flik flik, rondat flik flik)
Cheyenne ging de waaghals uithangen en turnden 3 mooie reeksen waaronder 2 reeksen die ze pas sinds de laatste training alleen sprong.
(rondat rondat rondat, rondat flik flik, salto rondat flik). De afwerking was nog niet zoals het moest zijn, maar daar kunnen we nog aan werken en wie weet zit er voor haar ook nog wel een selectie in voor de finale!
Iman werd 13e, Cheyenne 23e en Morgane 33e op 53 gymnasten!!!
Alle 3 hebben ze dat super gedaan!! We mogen fier zijn op deze 3 gymnasten!


De week erna was het de beurt aan Dylan en Selin.
De opwarming verliep niet zo vlot bij Dylan waarbij we samen besloten dat zijn schroef niet zou springen.
Dylan sprong 2 super mooie reeksen (rondat temp temp flik flik flik hoeksalto, rondat temp temp flik flik flik hurksalto) waarvoor hij ook beloond werd met mooie punten. Daarna zijn laatste reeks...
Een nieuwe reeks (rondat temp temp temp flik FLIK hurksalto)... Maar Dylan maakte een telfout en springt een flik te weinig... ai ai ai... 3 punten weggegooid...
Maar ondanks die fout werd hij nog 2e op 7 gymnasten en haalde hij met verve zijn punten voor het Vlaams kampioenschap!!!
Moet je dan boos zijn of blij zijn als trainer... we hebben dan toch maar gekozen om blij te zijn want hij heeft super gesprongen!!!!
De dag daarna was het de beurt aan Selin. Zenuwen speelde haar parten waardoor niets nog wou lukken. Voor haar dus een mindere wedstrijd wat brons opleverde, maar wel een ervaring rijker!
(Pupillen krijgen een gouden, zilveren of bronzen medaille afhankelijk van de behaalde punten)
Op de trainingen heeft ze haar terug herpakt en is ze vollop aan het trainen om het nog wat beter te doen op de volgende wedstrijd!

Als laatste in de rij was het de beurt aan Lore. Eerste jaars junioren in een sterk deelnemersveld.
Ze sprong 3 mooie reeksen, welliswaar iets minder dan in de opwarming, wat haar een 3e PLAATS in het Limburgs klassement opleverde!!!
Volgens sommige trainers was een 1e of 2e plaats terechter geweest, maar daar kunnen we spijtig genoeg niets aan veranderen.
Super gedaan Lore!! In het open klassement werd ze 5e op de 54 deelnemers!! En heeft ze haar selectie voor het Vlaams kampioenschap!!!

Na de eerste PV's hebben we al 3 selecties binnen en 2 bronzen medailles!!!

We mogen weer fier zijn op onze gymnasten!! Op naar de volgende voorrondes!!

Geen opmerkingen: