maandag 12 januari 2009

PV1: Benjamins I en A-niveau

Nu dat de filmpjes aan het uploaden zijn, heb ik eventjes tijd om een klein verslagje te geven van de wedstrijd van onze I en A gymnasten.

Wedstrijd I niveau:
De dag begon goed want tijdens het inturnen lukte de oefeningen van Tom en Iman vrij goed. Ook over de wedstrijd mogen we niet klagen.
Iman liet 3 mooie flikjes zien en een toch wel heel mooie lange mat oefening. Ook haar flikje en rondat uit stand mochten er wezen. Bij haar trampoline oefening ontbrak wat spanning, maar ze heeft alles goed opgevangen en zo toch een volledige oefening gebracht. Ze mag fier zijn op wat ze heeft laten zien.

Ook voor Tom was het een goede wedstrijd. Eigenlijk was er niet echt iets dat tegenviel voor ons als trainers (alleen de hele draai op de lange mat, hé Tom :-) ), maar spijtig genoeg dacht de jury daar anders over en heeft hebben ze naar onze mening op sommige momenten te weinig punten gegeven. Nu nog alleen een beetje meer afwerking en dan komt het wel goed. Maar ook Tom mag fier zijn!!

Wedstrijd A niveau:
Hier trad alleen Ninah aan. Maar ook zij heeft haar beste beentje voorgezet, wat resulteerde in een selectie voor het Vlaams kampioenschap. Haar salto's moeten nog een beetje hoger, maar dat komt ook wel in orde. Goed gedaan Ninah!!

De filmpjes van de wedstrijden van Iman, Tom en Ninah vind je op de filmpjes pagina.
Ook de foto's van de wedstrijd staan op de fotopagina.

Op naar de volgende wedstrijd zou ik zo zeggen!

Geen opmerkingen: