maandag 8 februari 2010

Verslag PV3 ABI Veerle-Laakdal: Limburgs Kampioenschap

Zaterdag morgend was het de beurt aan Dylan. Die zag het helemaal zitten.
Hij sprong een hele mooie wedstrijd. Alleen zijn voet buiten na de landing kostte hem spijtig genoeg zijn selectie voor het Vlaams Kampioenschap. Hij werd wel bekroond met de titel van LIMBURGS KAMPIOEN!!!!!!! In het open klassement werd hij zelfs 3e!!!
Een heel spijtige zaak op het eerste zicht dat hij zijn selectie niet gehaald heeft, maar als je weet hoe hard Dylan getraind heeft en hoe hard hij vooruit is gegaan, dan kunnen wij als trainers alleen maar dolgelukkig zijn.
Chapeau Dylan wat jij gepresteerd hebt en dat in minder dan 1 jaar tumbling. B niveau was een uitdaging, maar wel een uitdaging die je volledig bent aangegaan en getoond hebt dat jij daar al thuis hoort!!!!
Proficiat jongen!!!

'S avonds was het de beurt aan Jolien. Het was tevens ook haar eerste wedstrijd want door het slechte weer tijdens PV1 en de examens tijdens PV2 was dit pas haar eerste wedstrijd. Tijdens de opwarming ging alles heel goed. Tijdens de wedstrijd ging het echter iets minder dan dat we van Jolien gewoon waren. En blijkbaar had de jury ineens besloten om tijdens haar blok nog wat lager te jureren waardoor haar punten echt heel laag waren. Dankzij haar moeilijkheid, haalde ze toch haar selectie norm voor het Vlaams kampioenschap. Maar haar selectie is nog niet zeker. Ze werd toch nog 2e in het Limburgse klassement, en 12e van de 50 in het open klassement. Toch verdient Jolien een dikke pluim want u blijven concentreren tot na de laatste reeks na het krijgen van die lage punten vergt veel karakter en doorzettingsvermogen!!!

Zondag was het de beurt aan Tom. Wat zijn wedstrijd zou geven was afwachten. Tijdens de opwarming lukte het niet goed en viel hij telkens stil na zijn temp. Ook tijdens de wedstrijd lukte het hem niet om zijn reeksen uit te springen. Een heel jammere zaak want hij kan het thans. Hij werd toch nog Limburgs Kampioen.

Wie ik hier ook niet mag vergeten te vermelden is Ninah. Zij werd namelijk Antwerps Kampioen!!! (omdat ze voor een Antwerpse club springt) In het open klassement werd ze verdiend 4e!!!
Proficiat meid!!

Proficiat allemaal!!!!

De foto's en filmpjes volgen nog.

Geen opmerkingen: