dinsdag 17 februari 2009

PV 2 ABI te Overmeren

Op zaterdag kwamen Jolien, Hanne en Gody aan het werk in het B niveau. Alle 3 sprongen ze een goede wedstrijd. Jolien haar wedstrijd was iets minder, maar ja als je wat moeilijkere reeksen uittest dan kan dat al eens gebeuren. Maar ze heeft ze toch maar mooi alle 3 doorgesprongen :-) .
Maar toch waren de punten niet zoals het hoorde. Er werden veel te hoge punten gegeven (ook aan degene die ze eigelijk niet zouden verdienen) zodat Hanne haar selectie voor het Vlaams kampioenschap kwijt was. Dus de dag eindigde niet zo goed.

Op zondag kwamen Iman en Ninah aan de beurt. Tom deed deze wedstrijd niet mee. Als eerste was het de beurt aan Iman. Ze zette zeker en vast haar beste beentje voor en zeker en vast mogen we niet vergeten dat ze rondat 4 flikken heeft doorgesprongen! In het eindtotaal eindigde ze dan ook een plaatsje hoger dan vorige wedstrijd! Goed gedaan Iman!

Namiddag was het de beurt aan Ninah. Ninah moest in de laatste blok inturnen. Dit wil dus zeggen dat ze onmiddelijk aan haar wedstrijd moet beginnen, dus zonder de 2 extra inspringbeurten. Doordat de vorige blok wat langer inturnden dan dat ze mochten konden ze in haar blok maar 3 keer inspringen. Hierdoor brak er een kleine rel uit :-D . Als toegeving van de juryvoorzitter mochten ze nog 2 extra beurten inspringen. Dank u wel jury :-D. En ja dat Ninah in form was zag je wel. Na een eerste mooie reeks, kwam die 2e nog mooiere reeks. MAAR spijtig genoeg geraakte ze haar tel kwijt en sprong ze een deel teveel. Kan gebeuren, volgende keer beter en het hoofd niet laten hangen.

Foto's en filmpjes volgen nog!

Geen opmerkingen: