woensdag 13 januari 2010

Verslag PV1 ABI Ingelmunster

'S morgends om 9u moesten we al in Ingelmunster zijn voor de eerste PV.
Dylan mocht de aftrap geven. Door de weersvoorspelling was ik toch heel opgelucht dat ze ruim op tijd daar waren. De snelweg lag er nog redelijk goed bij en hebben ze goed kunnen rijden.
Tijdens de opwarming ging het echter al fout. Dylan was onder de indruk van zijn tegen kandidaten en misschien nog een beetje moe. De zenuwen namen het over.
Toen begon de wedstrijd. Zijn eerste reeks (salto uitstappen, rondat, 4 flikken, salto gehurkt) ging redelijk. Zijn tweede reeks (salto uitstappen, rondat, 4 flikken, salto gehoekt) was een minder en hij landde op zijn knieƫn.
En ongeluk komt nooit alleen zeggen ze... zijn laatste reeks (rondat, flik, temp, 3 flikken, salto gehurkt) mislukte spijtig genoeg ook.
De eerste indruk is nu achter de rug en zal het op de volgende wedstrijd wel een stuk beter gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in en Dylan ook.
Volgende wedstrijd ga ik ook de reeksen filmen en dan komen ze op deze site.

In de namiddag wedstrijd moest Jolien haar wedstrijd nog springen. Maar door het slechte weer in Limburg is ze niet opgereden. Ingelmunster is nu niet bij de deur en Jolien kon deze tijd beter gebruiken om nog wat te leren want ze heeft deze week examens! Succes Jolien!!!

Ninah (trainde vorig jaar nog bij ons) heeft op zondag haar wedstrijd geturnd bij de A miniemen. Ze heeft een heel goede wedstrijd achter de rug en werd 3e van de 29 gymnasten in het open klassement!!!! Proficiat meid en op de volgende wedstrijd supporteren wij ook voor jou!!!

Geen opmerkingen: